Huisregels / algemene voorwaarden

Om het Koloniefeest voor iedere bezoeker plezierig te laten verlopen, heeft de organisatie een aantal huisregels opgesteld die van toepassing zijn tijdens het Koloniefeest.

- Legitimatie verplicht. Voor bezoekers onder de 18 jaar is het niet toegestaan om alcoholische dranken te kopen, aan te nemen of te nuttigen. Ook op verzoek van een beveiligings medewerker dient u zich te kunnen legitimeren.

- De bezoekers zijn verplicht de voorschriften en aanwijzingen van het beveiligings personeel op te volgen. Mensen van de beveiliging zijn bevoegd om u desgewenst te visiteren.

- Bij misdragingen zijn de mensen van de beveiliging bevoegd om u van het terrein te verwijderen zonder dat u recht heeft op het terug ontvangen van het entreegeld.

- Crowdsurfen is ten strengste verboden.

- In de feesttent is roken niet toegestaan, bij overtreding word u aangesproken door ons personeel en dient u per direct te stoppen.

- In de regel is het parkeren gratis.

- Bier gooien is verboden en kan leiden tot verwijdering van het terrein.

- Het is niet toegestaan om verdovende middelen en/of drugs mee te nemen of gebruiken. Mocht dit voorkomen dan wordt zonder discussie de politie gealarmeerd.

- Het is niet toegestaan om zaken mee te nemen als: Drink en etenswaren, glas, blik, vuurwerk, wapens, gevaarlijke voorwerpen, dieren en vloeistoffen in spuitflessen.

- Indien het programma gewijzigd wordt (bijvoorbeeld door ziekte van een artiest) kunt u geen aanspraak maken op het terug ontvangen van het entreegeld.

- Bezoekers stemmen in met het vastleggen van zichzelf op beeld en geluidsdragers en de openbaarmaking hiervan. Tijdens de optreden kan er namelijk worden gefilmd. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

- Gekochte consumptiemunten kunnen niet worden ingewisseld voor contant geld, en zullen volgend jaar weer geldig zijn.

- Zonder geldige toegangsticket kunt u het feestterein niet betreden.

- Het betreden van ons terrein is geheel op eigen risico, de organisatie is op geen enkele manier aansprakelijk voor eventuele schade aan u of uw eigendommen.

- Mocht het evenement door bijvoorbeeld noodweer, dag van nationale rouw, MKZ, een pandemie, of elke andere vorm van overmacht danwel force majeur geen doorgang hebben, dan zal het evenement naar een nader te bepalen datum worden verplaatst. De entreebewijzen blijven dan geldig en men kan dan geen aanspraak maken op restitutie van de reeds betaalde entreegelden.