PROGRAMMA 2018

Mega tent

//koloniefeest.nl/wp-content/uploads/2018/02/snollebollekes.jpg

Van links.... naar rechts....

Het is tijd voor een hittegolf en Snollebollekes maken het deze zomer nog een paar graden warmer!
Snollebollekes is een feestact uit Best opgericht door cabaretier Rob Kemps en dj's Jurjen Gofers en Maurice Huismans. Het trio heeft zich toegespitst op het genre après-ski- en carnavalsmuziek. Kemps beschrijft de muziek als 'een combinatie van moderne sound met hoempapa'.

//koloniefeest.nl/wp-content/uploads/2018/02/mooi_wark.jpg

Mooi Wark is bekend van hits als ‘In de blote kont’ (ook het lijflied van het Mega Piraten Festijn), ‘Idioot’ en ‘Oh Yvon’. Die worden in honderden feesttenten in het oosten van Nederland hard meegezongen. Mooi Wark bestaat naast William Bossong uit zanger/gitarist Bert Koops, gitarist Arnold Kuik en drummer Dennis Hendriks. De band bestaat sinds 1992 en heeft inmiddels dertien studio-albums uitgebracht.

//koloniefeest.nl/wp-content/uploads/2018/03/jannes.jpg

Zijn naam is … Jannes, wie kent hem niet? De koning van het Piratenfeest. Hij heeft verschillende prijzen in de wacht gesleept en al meer dan 500.000 cd’s verkocht. Jannes brengt elk jaar een nieuw album uit. Zo is hij een van de productiefste artiesten van ons land.

Muzikale diversiteit vindt hij heel belangrijk. Van een emotionele single tot een vrolijke meezinger, Jannes heeft het allemaal in huis. Vanaf 2005 tot en met 2009 heeft Jannes meer dan 15 live concerten gegeven door heel het land. Stuk voor stuk allemaal uitverkocht.

//koloniefeest.nl/wp-content/uploads/2018/03/ronnie_ruysdael.jpg

Ruysdael is een Nederlands zanger en acteur.  Jarenlang stond hij met zijn zonen Friso en Konstantijn als de Sjonnies op het podium. Per 1 januari 2010 werden de Sjonnies opgesplitst, wat betekende dat Ronnie als solo-artiest aan het werk ging.

Van de eerste tot de laatste minuut is een optreden van Ronnie een groot feest. Grote hits van vroeger en nu passeren de revue. Het publiek kan niet anders dan meezingen en de polonaise lopen op “Dans je de hele nacht met mij”, “De Bostella”, “Zwemmen zonder slip” en natuurlijk “Blouw van de Sangria”.

//koloniefeest.nl/wp-content/uploads/2018/03/sl.jpg

Al vanaf het eerste jaar onze vaste huisband! Summerland heeft zijn sporen reeds dubbel en dwars verdiend in het amusementenwereldje. 2 muzikanten spelen al meer dan 30 jaar samen. Vanaf 2014 is Summerland uitgebreid met een fantastische zangeres en een nieuwe bassist. Met deze frisse, nieuwe uitstraling kan de band weer op alle soorten evenementen ingezet.

Rock tent

//koloniefeest.nl/wp-content/uploads/2018/02/28280002_1677258382322108_579253239527216553_n.jpg

De meeste mensen kennen Dilana nu van de Voice of Holland, maar oudere fans kennen haar al van Caz in de jaren 90, Dilana Smith Band en het Amerikaanse televisieprogramma Rock Star: Supernova met Tommy Lee, Dave Navarro, Gilby Clark en Jason Newsted. Dilana maakte een verpletterende indruk in het televisieprogramma en was de ultieme publiekslieveling. Met haar tweede plaats vestigde zij haar naam in de Amerikaanse Rock Scene.

Zo deed ze het voorprogramma voor wereldberoemde acts als Aerosmith, Motorhead, Velvet Revolver, Joe Cocker en Beth Hart. Haar tomeloze energie en sterke persoonlijkheid zorgden ervoor dat zij twee tours lang de frontvrouw was voor Amerikaanse Hardrockband LA Guns. Maar ook op Nederlandse bodem is er succes met de hits Do You NowBreakfast In Central Park en To All Planets, afkomstig van debuutalbum Wonderfool.

//koloniefeest.nl/wp-content/uploads/2018/03/rs.jpg

Red smoke is een lokale band die voornamelijk rock / punk muziek maken met vaak een humoristische knipoog.

//koloniefeest.nl/wp-content/uploads/2018/06/hockenheimers.jpg
De Hockenheimers bestaande uit Jan Joustra, Benjamin Vernooij, Foppe Hof, Dennis Hendriks, Niek Stok en John Moes.
Onstaan uit een feestje georganiseerd door de Karre naar het formule 1 circuit in Hockenheim.

Kindermiddag

//koloniefeest.nl/wp-content/uploads/2018/06/take7.jpeg

Een coverband uit Meppel die van elk feestje een knalpartij maken! Met onze mix van pop, rock, disco en soul hebben we voor aan alle mensen gedacht. Neem eens contact op of kom ons bekijken op een volgend optreden!